Interiér znamená vnitřní prostor. Změna začíná právě tam.

Interiér znamená vnitřní prostor. Změna začíná právě tam.

Projekt Babet je moje autorské tvůrčí pokračování, další kreativní kapitola mého příběhu. Jsem grafická designérka a věnuji se široké škále témat – navrhuji loga, korporátní identity, kampaně, věnuji se knižní i časopisecké grafice a nejrůznějším reklamním zakázkám. Zcela speciální místo v mé tvorbě ale zaujímají tapety a grafika do interiéru.


V roce 2009 jsem v tandemu s Janem Slovákem založila, a poté třináct let vedla, značku Lavmi. Byla to srdeční záležitost a obrovská zkušenost. Podařilo se nám uvést na trh originální kolekce autorských tapet a interiérových doplňků. Vyzkoušela jsem, jaké to je vybudovat firmu od loga a webu, přes veškeré produkty až po komunikaci se zákazníky z celého světa. Projektem Babet na obsah Lavmi navazuji.


Moje vášeň pro vzory, dekory, interiéry a proměny totiž plane dál. Pořád mi pod rukama vznikají nové tvary, menší i větší kompozice. Zkouším nové techniky, přístupy a osciluji od designu k volné tvorbě. Pracuji intuitivně, některé věci jsou razantnější, některé jemnější. Všechno to spojuje hledání harmonie, vyváženost barev a tvarů – cit a vtip.


Chci inspirovat k odvaze měnit věci kolem nás, což může začít v prostředí, kde jsme nejradši – doma. „Doma“ je náš prostor bezpečí, klidu, obnovy energie, prostor intimity a těch nejdůležitějších vztahů. Je to místo, na kterém hodně záleží. Není třeba velkých investic, abyste svůj byt osvěžili, zútulnili, podtrhli nebo změnili jeho atmosféru. I my se stále měníme. Grafický obraz nebo tapety dokáží bez velké investice kouzlo proměny interiéru dokonale zařídit.


No a  právě dnes je ten velký den, kdy se konečně povedlo spustit e-shop a tedy i možnost podělit se s vámi o to co tvořím.

S radostí a vděkem,

Babet

Sdílet Tweetovat Pin it
Zpět na blog

Zanechat komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.